Appartementen Altura Park – sterren – (425.00 EUR)

Appartementen Altura Park – sterren – (425.00 EUR)

Appartementen Altura Park gelegen in het stadje Altura. 

Appartementen Altura Park: meer details

Omschrijving: Dit leuke kleine appartementengebouw Altura Park, welke slechts door een parkeerplaats gescheiden is van de duinen en het strand, is dé plek voor uw vakantie. Bij deze appartementen is een huurfiets inclusief en dat is ideaal om de omgeving mee te verkennen of om wat kleine boodschappen te doen. U kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten van appartementen Turcongel, hier kunt u zwemmen in het buitenzwembad in de tuin en iets lekkers nuttigen bij de bar op het terras. Voor een hapje eten hoeft u niet ver te kijken, er zitten genoeg leuke eettentjes in het centrum of op het strand met uitzicht op de zee. In het centrum kunt u even op jacht naar souvenirtjes of naar de mooiste bezienswaardigheden. Er zijn meerdere golfmogelijkheden op circa 10 kilometer en in de buurt van de appartementen kunt u ook mooie wandelingen maken, bijvoorbeeld over het zandstrand.

Stad: Altura

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 425.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.