Appartementen Africana – sterren – (429.00 EUR)

Appartementen Africana – sterren – (429.00 EUR)

Appartementen Africana gelegen in het stadje Playa del Inglés. 

Appartementen Africana: meer details

Omschrijving: Na een grondige renovatie heeft Appartementen Africana de deuren weer geopend. In de fris en strak ingerichte appartementen bent u van alle comfort voorzien. De appartementen zijn fantastisch gelegen. Met een paar stappen bereikt u namelijk al de leukste barretjes en winkels.Ook het strand is slechts 10 minuten lopen, hoewel u er natuurlijk ook voor kunt kiezen om lekker te ontspannen bij het zwembad van Appartementen Africana. Vanuit de appartementen kunt u de wereldberoemde duinen van Maspalomas al van ver zien schitteren. Een bezoek hieraan is zeker de moeite waard.

Stad: Playa del Inglés

Regio: Gran Canaria – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 429.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.