App. Villas Barrocal – 3 sterren – (255.00 EUR)

App. Villas Barrocal – 3 sterren – (255.00 EUR)

App. Villas Barrocal gelegen in het stadje Armaçao de Pêra. 

In Portugal, in de Algarve, ten oosten van Senhora de Rocha ligt de gezellige badplaats Armaçao de Pêra. Op ongeveer 15 kilometer afstand vindt u de populaire stad Albufeira. Deze plaats biedt een prachtig zandstrand dat in het westen grenst aan de typisch, waar de Algarve om bekend staat, grillige rotsen. Ook vindt u hier grotten die zeker een bezoek waard zijn.

Een vakantie vol sfeer in Armaçao de Pêra

Het strand wordt ter hoogte van het historische centrum opgesierd door de gekleurde vissersbootjes. Dit is een erg fraai beeld, vergeet dus niet uw fotocamera mee te nemen. Armaçao de Pêra staat vooral bekend om haar goed verzorgde en mooi aangelegde boulevard, waar u winkeltjes en restaurantjes vindt. Voor een hapje en een drankje kunt u ook terecht in het oude centrum met zijn smalle straatjes en een leuk pleintje. Zeker in het vroege voorjaar kunt u in Armaçao de Pêra genieten van de bloeiende amandelbomen, citroenbomen en sinaasappelbomen. Misschien kunt u er een paar plukken, maar u kunt er ook voor kiezen om ze langs de weg te kopen. Dan krijgt u niet één stuk, maar een hele zak vol voor maar een paar euro!

Armaçao de Pêra: ideaal voor een vakantie vol rust

Armaçao de Pêra is een gezellige badplaats voor men die echt op zoek is naar rust. Er is dus een fijne boulevard met winkeltjes en restaurantjes, maar de echte drukte zoals in Albufeira, is hier ver te zoeken. De winkeltjes en restaurantjes zijn klein en eenvoudig en zijn vooral op de lokale bevolking gericht. Daarom heeft u hier echt even het gevoel dat u er tussenuit bent. Bent u een strandliefhebber? Dan is Armaçao de Pêra zeker een aanrader. Het strand loopt langzaam af, wat ook heerlijk is als u voor een familievakantie kiest met kleine kinderen. Ook voor de actieve 50-plusser zijn hier activiteiten te beoefenen, zoals een tocht maken met de waterfiets langs de prachtige kust van Armaçao de Pêra.

Heeft u na het lezen van deze tekst besloten om een reis te maken naar Armaçao de Pêra? Neem dan een kijkje bij Appartementen Villas Barrocal. Het is een kleinschalig en intiem vakantieadres met een mooi zwembad. Daarbij zit er bij deze accommodatie ook een huurauto, waardoor u de vrijheid heeft om naast Armaçao de Pêra, ook andere bijzondere plekjes in de Algarve te gaan ontdekken.

App. Villas Barrocal: meer details

Omschrijving: De comfortabele appartementen Villas Barrocal liggen aan de rand van het leuke plaatsje Pera. De afstand naar het strand en de badplaats Armação de Pera is circa 2.500 meter.

Stad: Armaçao de Pêra

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 255.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.