App. Villas Barrocal – 0 sterren – (269.00 EUR)

App. Villas Barrocal – 0 sterren – (269.00 EUR)

App. Villas Barrocal gelegen in het stadje Pera. Het kleine plaatsje Pêra ligt iets landinwaarts, op circa 3 kilometer van het strand en de badplaats Armação de Pêra. In Pêra vindt u enkele cafeetjes, supermarktjes en een lokale fruitmarkt. Naar het bekende Albufeira is het circa 10 kilometer.

App. Villas Barrocal: meer details

Omschrijving: De comfortabele appartementen Villas Barrocal liggen aan de rand van het leuke plaatsje Pêra. De kamers in de appartementen zijn ruim en rustig ingericht, als u zelf een lekkere maaltijd heeft bereid kunt u dat lekker in het zonnetje opeten op uw balkon of terras. Het appartementencomplex beschikt over een mooi zwembad met daaromheen ligbedden waar u even uw rust kunt pakken. Voor wat verkoeling met dat heerlijke weertje kunt u een verfrissend drankje halen aan de bar. Mocht u even lekker actief willen zijn, dan kunt u losgaan op de tennisbaan.

Het nabijgelegen vissersdorpje Pêra heeft prachtige goudgele zandstranden en een gezellig oud centrum met leuke winkeltjes en eettentjes. Na 10 minuutjes rijden met de auto vanaf het appartement komt u aan bij het wonderschone natuurreservaat Lagoa dos Salgados, hier kunt u mooie wandelingen maken, vogels spotten of golfen op de golfbaan die naast het reservaat ligt.

Stad: Pera

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 0

Prijs vanaf: 269.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.