App. Pueblo Mascarat – 3,5 sterren – (320.00 EUR)

App. Pueblo Mascarat – 3,5 sterren – (320.00 EUR)

App. Pueblo Mascarat gelegen in het stadje Altea. 

Het stadje Altea is op een heuvel gebouwd en heeft een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Hier kunt u zowel ’s winters als ’s zomers genieten van het heerlijke, mediterrane klimaat. De lange kust bestaat grotendeels uit zand- en kiezelstranden en een gezellige boulevard. Het opvallende, oude centrum is een bezienswaardigheid op zich, gekenmerkt door kronkelende straatjes en de witte huisjes.

Altea, gelegen aan de Costa Blanca, was vroeger een ontmoetingsplaats voor allerlei schilders en kunstenaars en staat dan ook bekend als een echt kunstenaarsdorp. Via de “Portal Viejo”, de toegangspoort naar het centrum, loopt u zo tegen de schattige witte huisjes aan. Deze worden veelal gebruikt voor sfeervolle restaurants, typische souvenirwinkeltjes en handwerkzaakjes. Via nauwe straatjes loopt u omhoog om uit te komen bij de kerk Nuestra Señora del Consuelo. Deze kerk staat bekend om haar blauwe koepels die u boven het stadje uit ziet komen. Voor haar deuren ligt een prachtig plein en vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en het verderop gelegen Benidorm. Het plein is bijzonder sfeervol en, zeker als de avond valt, een geliefde plek voor locals en toeristen. Zij genieten er van een gezellig praatje op één van de vele terrasjes. Ervaar dit sfeervolle tafereeltje en uw vakantie in Altea is compleet.

Een heerlijke reis naar Altea

De actieve 50-plusser kan tijdens een vakantie in Altea zijn hart ophalen en bijvoorbeeld een balletje slaan op het prachtige golfterrein van Altea Club de Golf. De holes liggen tussen de zee en de bergen in, en dat geeft een perfecte sfeer. Altea is ook zeker geschikt als familievakantie. De stranden zijn namelijk breed en lang én voorzien van leuke faciliteiten. Het Playa de la Roda strand heeft een lange boulevard met ijssalons, restaurantjes en barretjes. Heerlijk om hier tussen de middag te genieten van een verfrissend drankje en een plankje met tapas ernaast. Het grootste strand, Cap Blanch, dat iets zuidelijker ligt, grenst aan de badplaats Albir. Hier is het iets rustiger, maar zeker niet minder gezellig.

Prachtige omgeving tijdens een vakantie in Altea

Tijdens uw reis naar Altea is er ook in de omgeving genoeg te doen en te zien. U kunt het binnenland verkennen, maar ook een dagje naar de badplaatsen in de omgeving. Calpe is altijd leuk! In deze gezellige badplaats ligt een meer wat beschermd natuurgebied is met bijzondere soorten vogels, zoals flamingo’s. En ook het oude centrum, de haven en de markt zijn een bezoekje waard.

Wilt u graag overwinteren? Kijkt u dan op deze pagina voor meer informatie https://tc.tradetracker.net/?c=25724&m=12&a=293568&u=%2F.

App. Pueblo Mascarat: meer details

Omschrijving: 

Pueblo Mascarat is een luxe appartementencomplex in een woonwijkje dat tegen de helling van het Sierra de Bernia gebergte is gebouwd. Niet ver van de tunnels van Mascarat, de tunnels tussen Altea en Calpe. Vanuit alle appartementen heeft u het allermooiste uitzicht van de Costa Blanca: de baai van Altea, Albir en in de verte Benidorm.

Vanaf de appartementen kunt u via een voetpad naar het kleine strandje “Playa de Mascarat” lopen, waar in de zomer een “chiringuito” (strandtent) geopend is. U kunt dit ook met de auto bereiken. In 5 minuten bent u met de auto bij de jachthaven “Luis Campomanes” en voor het gezellige centrum van Altea of Calpe bent u 10 minuten onderweg. Het complex beschikt over twee zwembaden.

Alle appartementen zijn anders ingericht omdat zij van verschillende eigenaren zijn, maar beschikken allemaal over een groot, zonnig terras met zeezicht. Ziet u zichzelf al zitten in het zonnetje op uw terras met uitzicht op de baai van Altea?

Uw huurauto kunt u zonder problemen voor de ingang van het complex parkeren, maar als u liever een plekje in de parkeergarage huurt, dan kunt u dit bij de boeking doorgeven.

Stad: Altea

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 3,5

Prijs vanaf: 320.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.