App. Monte dos Avos – 3 sterren – (265.00 EUR)

App. Monte dos Avos – 3 sterren – (265.00 EUR)

App. Monte dos Avos gelegen in het stadje Livramento. 

Livramento is één van die typische kleine, rustige dorpjes in de Algarve, Portugal.

Volop echte Portugese sfeer tijdens uw vakantie in Livramento

Kiest u voor een reis naar Livramento, dan staat er een heerlijke vakantie op u te wachten in een schitterende omgeving én de echte Portugese sfeer. Het is een lieflijk plaatsje waar u volledig kunt genieten van alle rust. Het is een ideale bestemming voor een familievakantie met kleine kinderen en voor de echte rustzoekers.

Een heerlijke reis naar het rustige Livramento, maar ook het drukkere Tavira en Olhão

Wilt u even de drukte opzoeken, dan kan dat vanuit Livramento heel goed. Op ongeveer 4 kilometer afstand vindt u het typische vissersplaatsje Fuseta al met haar prachtige, langzaam aflopende strand. Naast een supermarkt vindt u hier ook enkele winkeltjes, restaurantjes en cafeetjes. En na ongeveer 10 kilometer rijden staat u al in de bekende stadjes Tavira en Olhão. U kunt deze gezellige steden gemakkelijk met de auto of bus bereiken.

Verblijf tijdens uw vakantie in Livramento in een echt Portugees appartementencomplex

Niet alleen Livramento zelf is zo rustgevend en mooi. Ook de comfortabele appartementen Monte dos Avos die we in dit plaatsje aanbieden zijn idyllisch gelegen en kleinschalig. Het leuke van dit appartementencomplex is dat ook hier die échte Portugese sfeer in het interieur is doorgetrokken. De ligging is werkelijk schitterend, temidden van het licht glooiende, schilderachtige landschap. Ook voor de actieve 50-plusser is er genoeg te doen. Heeft u bijvoorbeeld zin om een dagje actief te golfen tijdens uw vakantie? Bij deze accommodatie heeft u de mogelijkheid om uitdagende greenfees bij te boeken tegen scherpe prijzen. En nog een leuke aanrader: in het zomerseizoen kunt u bij Fuseta ook met een bootje de lagune oversteken om naar één van de eilandjes met schitterend zandstrand te gaan.

App. Monte dos Avos: meer details

Omschrijving: De appartementen Monte Dos Avos zijn idyllisch gelegen. Het is een klein complex, gebouwd in de typische stijl van de Algarve. Monte Dos Avos bestaat uit een hoofdgebouw met enkele kleinere bijgebouwen.

De ligging is schitterend temidden van het licht glooiende, schilderachtige landschap. Voor het dichtstbijzijnde strand gaat u naar het vissersplaatsje Fuseta. In het zomerseizoen kunt u hier ook met een bootje de lagune oversteken om naar een van de eilandjes met schitterend zandstrand te gaan.

Stad: Livramento

Regio: Algarve

Formule: Logies

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 265.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.