App. Costera del Mar – 3 sterren – (290.00 EUR)

App. Costera del Mar – 3 sterren – (290.00 EUR)

App. Costera del Mar gelegen in het stadje Villajoyosa. Villajoyosa is een rustig vissersdorpje gelegen nabij Benidorm. Villajoyosa is de hoofdstad van de regio Marina Baixa en wordt in het Spaans ook wel ‘La Vila Joisa’ of ‘La Vila’ genoemd. 

Het authentieke vissersdorpje heeft een charmante en sfeervol historisch centrum met de Amadorio rivier, een prachtige kustlijn en de gezellig/levendige boulevard met de vrolijk gekleurde huizen. De huizen aan de boulevard werden van oudsher in vrolijke kleuren geschilderd zodat de lokale vissers de haven makkelijk konden terugvinden. In het historische centrum vindt u nog de oude stadsmuur, verschillende uitkijktorens en de gotische parochiekerk. Naast een sfeervol historische centrum kunt u ook volop genieten van het veelal prachtige weer. Het dorpje heeft een 3,5 kilometer lang zandstrand waar het goed toeven is.

Bent u liefhebber van chocolade? Ook dan zit u in Villajoyosa goed! De stad kent een lange traditie van chocoladeproductie, welke teruggaat tot de 18e eeuw. Een van de oudste fabrieken is die van de familie Valor. Een deel van de fabriek is tegenwoordig een museum en is opengesteld door de familie voor bezoekers.

App. Costera del Mar: meer details

Omschrijving: De appartementen Costera del Mar zijn ideaal gelegen in het hart van het pittoreske vissersdorp Villajoyosa. Het zandstrand bevindt zich op steenworp afstand van het appartementencomplex. In de directe omgeving zijn diverse gezellige restaurants en leuke winkeltjes. De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Stad: Villajoyosa

Regio: Costa Blanca

Formule: Logies

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 290.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.