Apartment Sol (518.00 EUR)

Apartment Sol (518.00 EUR)

Apartment Sol, verblijf in een vakantiehuis in Caniço. Portugal blijft ook tijdens de wintermaanden alle voordelen behouden die er tijdens de zomer te vinden zijn. Geniet van het zachte klimaat, de gastvrijheid en de prachtige natuur. Dit in combinatie met een sfeervol vakantiehuis aan een goedkope prijs maakt je vakantie compleet. Kijk snel verder voor meer details.

Apartment Sol: details

Omschrijving: Modern appartement in Caniço, op een van de mooiste plekjes van het eiland Madeira. Dit deel van het eiland wordt gekenmerkt in de zomer en in de winter door de milde temperaturen en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en afleiding. Het appartement beschikt over een slaapkamer en een grote woonkamer met toegang tot de tuin, waar u kunt ontspannen op de ligstoelen of kunt genieten van het fantastische uitzicht op de zee op een vanuit uw luie stoel met een glas wijn. Café’s, restaurants en een van de beste stranden van het eiland “Praia dos Reis Magos” in de directe omgeving.

Gelegen in Caniço, Portugal

Aantal sterren: 3

Gelegen in de regio Madeira

Geschikt voor 2 personen.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.