Aparthotel Costa Mar – sterren – (409.00 EUR)

Aparthotel Costa Mar – sterren – (409.00 EUR)

Aparthotel Costa Mar gelegen in het stadje Puerto del Carmen. 

Aparthotel Costa Mar: meer details

Omschrijving: Aan het strand van Puerto del Carmen en op 150 meter van de gezellige boulevard ligt Aparthotel Costa Mar. Hier geniet u niet alleen van de ruime appartementen, maar ook van het strand en de zee, het zwembad en van winkels, terrasjes en restaurants aan de boulevard.Heeft u zin in een uitje? Bezoek het charmante centrum van Puerto del Carmen. Dit oude vissersdorp heeft een pittoreske haven en zit vol met leuke winkeltjes en terrasjes. Een ideale locatie voor een heerlijke vakantie op Lanzarote.

Stad: Puerto del Carmen

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 409.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.