Aparthotel Cordial Mijas – sterren – (349.00 EUR)

Aparthotel Cordial Mijas – sterren – (349.00 EUR)

Aparthotel Cordial Mijas gelegen in het stadje Mijas Costa. 

Aparthotel Cordial Mijas: meer details

Omschrijving: Aparthotel Cordial Mijas beschikt over moderne appartementen en is omgeven door twee golf terreinen. Er is een zwembad en een mooi aangelegd terras waar u van het heerlijke Spaanse zonnetje kunt genieten. Heeft u tussendoor trek in een lekker drankje? Dan kunt u daarvoor terecht bij de poolbar. De appartementen van Cordial Mijas zijn erg comfortabel, hier komt u goed tot rust na een dagje de prachtige omgeving verkennen. En mocht u toevallig een liefhebber zijn van golf, dan zit u in dit aparthotel helemaal op de goede plek.

Stad: Mijas Costa

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 349.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.