Angra Marina Hotel in Terceira

Angra Marina Hotel in Terceira

Angra Marina Hotel boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn ook er heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Terceira dan is een verblijf in AngraMarina Hotel misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Angra Marina Hotel: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Angra Marina Hotel is een 5 sterren accommodatie gelegen in Angra do Heroísmo in Portugal. Angra Marina Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kinderopvang, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, wellness, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 5

Stad: Angra do Heroísmo

Regio: Terceira

Richtprijs 557.00 EUR is voor 8 dagen en 7 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.