Alleenstaande ouder vakantie

Alleenstaande ouder vakantie is een vakantie voor een alleenstaande ouder die graag met zijn kind of kinderen op vakantie wil. Ook als alleenstaande mama of alleenstaande papa kan je uiteraard een prachtige vakantie beleven met je kinderen. Net omdat je als alleenstaande ouder vaak andere behoeften hebt op vakantie werd het reislabel Maris Life opgestart. Je kan er kiezen uit maar liefst 10 verschillende vakantiebestemmingen. Zelfs in Portugal kan je op vakantie gaan als alleenstaande ouder met je kind. Bovendien hoeven deze vakanties ook niet duur te zijn. Lees zeker en vast verder en ontdek de voordelen van een alleenstaande ouder vakantie bij Maris Life.

Meer informatie

Alleenstaande ouder vakantie bij Maris life, alleen maar voordelen.

Ben je alleenstaande en heb je kinderen? Kijk dan zeker eens naar het aanbod van Maris Life. Want het is uiteraard niet de bedoeling dat jij alleen thuis achter blijft terwijl de meesten met vakantie zijn. Maris Life biedt namelijk speciaal voor jou reizen aan voor alleenstaande ouders. Zo kom je in contact met gelijkgestemden op vakantie. Een vakantie moet nu eenmaal ontspannend zijn. Terwijl jouw kinderen spelen blijf jij niet achter tussen de andere families. Maar kan jij rustig napraten met andere single parents. Maris Life heeft een uitgebreid aanbod vakanties samengesteld in samen werking met Corendon.

Onder het motto ‘niets moet, alles mag’, kan je bij Maris Life de reis vinden die speciaal voor jou is weggelegd. Bij deze reisorganisatie vind je bovendien ook heel wat voordelen:

  • kindvriendelijke vakanties
  • groot aanbod
  • scherpe prijzen
  • Maris Life reisbegeleiding
  • op vakantie met gelijkgestemden

 

Eén oudergezinnen blij maken dat is het doel van RondreisPortugal. Vind je toch niet onmiddellijk waar je naar op zoek was, neem dan zeker een kijkje op onze pagina Kijk dan zeker en vast ook een op onze andere pagina’s, zoals bijvoorbeeld bij onze themavakanties.