Algarve Mor (263.00 EUR)

Algarve Mor (263.00 EUR)

Algarve Mor is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  8 daagse vliegvakantie naar Algarve Mor in praia da rocha, portugal misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar Algarve. Verblijf er in Algarve Mor en ontdek er zelf wat Portugal, Algarve nog meer te bieden heeft.

Algarve Mor: details

Voor een vliegvakantie ben je in de Algarve Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van Praia Da Rocha is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Prijsvrij biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van de Algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Algarve Mor
In de stad: Praia Da Rocha
Regio: Algarve
Sterren: 2
Formule: LG

Meer info over : Algarve Mor is een aantrekkelijk appartementencomplex in het toeristische centrum van Praia da Rocha. Op slechts 50 meter bevindt zich het zandstrand, waardoor dit complex ideaal is voor een heerlijke strandvakantie in de Algarve! Het hotel biedt onder andere wasservice, een kleine supermarkt en parkeergelegenheid aan om uw verblijf extra aangenaam te maken.

De richtprijs voor een verblijf is: 263.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. 

Comments are closed.