Agua Marinha Hotel in Algarve

Agua Marinha Hotel in Algarve

Agua Marinha Hotel boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Algarve dan is een verblijf in AguaMarinha Hotel misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Agua Marinha Hotel: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Agua Marinha Hotel is een 2 sterren accommodatie gelegen in Albufeira in Portugal. Agua Marinha Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, kleinschalig, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 2

Stad: Albufeira

Regio: Algarve

Richtprijs 922.00 EUR is voor 11 dagen en 10 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.