8 daagse vliegvakantie naar Yellow Praia Monte Gordo in monte gordo, portugal (468.00 EUR)

8 daagse vliegvakantie naar Yellow Praia Monte Gordo in monte gordo, portugal (468.00 EUR)

8 daagse vliegvakantie naar Yellow Praia Monte Gordo in monte gordo, portugal om wat te genieten van een winterzon in Portugal. Ga met 2 voor 8 dagen naar de Algarve en verblijf in een 4 sterren hotel op basis van Logies en ontbijt. Kijk verder voor meer informatie.

8 daagse vliegvakantie naar Yellow Praia Monte Gordo in monte gordo, portugal

Omschrijving: Yellow Praia Monte Gorde is erg populair bij stellen en overwinteraars. Dit hotel in Monte Gordo ligt vlakbij het strand en het stadscentrum. Wil je niet te ver lopen, dan is dit hotel dus uitermate geschikt. In de directe omgeving liggen verschillende winkels, restaurants en bars. Voldoende vermaak in de omgeving dus!

aantal dagen: 8

Aantal personen: 2

Op basis van LO

Sterren: 4

De accommodatie Yellow Praia Monte Gordo is gelegen in Monte Gordo, Algarve, Portugal

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.